Patiëntenfederatie Nederland en BTN sluiten partnership omtrent Zorgkaart Nederland
Patiëntenfederatie Nederland en BTN zijn verheugd met het sluiten van een partnership omtrent ZorgkaartNederland. BTN streeft naar het centraal stellen van de cliëntkeuze en in eigen regie van de cliënt de zorg te leveren. Dit past goed bij de doelstelling van ZorgkaartNederland.

De waarderingen van cliënten over zorgorganisaties vergroten de keuzemogelijkheden voor (nieuwe) cliënten. Daar is BTN blij mee, want veel cliënten zijn vaak nog niet bekend met het zorgaanbod in de regio’s. De waarderingen geven vervolgens zorgorganisaties inzicht in de beleving van cliënten. Samenwerken om meer inzicht te krijgen in hoe cliënten de zorg waarderen, dat is waar BTN en ZorgkaartNederland voor willen gaan. Zorgorganisaties kunnen vervolgens met de verbeterinformatie aan de slag.

ZorgkaartNederland
Zorgkaart Nederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Maandelijks bezoeken ruim 1 miljoen unieke bezoekers Zorgkaart Nederland. Deze bezoekers plaatsen gemiddeld ruim 10.000 aantal nieuwe waarderingen per maand. De website is eigendom van Patiëntenfederatie Nederland.

Partnership
BTN zal haar leden ondersteunen bij de mogelijkheden van ZorgkaartNederland. En ZorgkaartNederland biedt ondersteuning door geïnteresseerden te bezoeken en een presentatie te geven over de mogelijkheden. Adviseurs zullen in het kader van de samenwerking de leden van BTN ook actief gaan benaderen voor het geven van een presentatie. Daarbij vinden er ook inspiratiedagen plaats.

Door deze samenwerking kan BTN haar leden een prijsvoordeel bieden bij de aanschaf van een profielpakket. De profielpakketten voor zorgaanbieders bestaan grofweg uit: een eigen profielpagina, een managementdashboard, een promotiepakket, e-mailalerts, een beheeromgeving om te reageren op een waardering, een rapportagefunctie en bijeenkomsten. De leden van BTN ontvangen 50% korting op het profielpakket.

img_1987

Plaats een reactie